Terug

Volg Vandaag Inside

'Alexander Büttner keert terug in de Eredivisie'

'Alexander Büttner keert terug in de Eredivisie'

12 juli 2021, 11:15

Alexander Büttner gaat weer in de Eredivisie voetballen. De 32-jarige vleugelverdediger uit Doetinchem ondertekende een contract voor een jaar bij RKC Waalwijk. Büttner trainde de afgelopen weken al mee met de selectie van trainer Joseph Oosting, die hij nog kent uit hun gezamenlijke periode bij Vitesse.

"De kwaliteiten van Alexander staan buiten kijf", zegt algemeen directeur Frank van Mosselveld. "Met bijna driehonderd officiële duels op het hoogste niveau op zijn naam, brengt hij bovendien een bak aan ervaring mee."

De linksback zat sinds begin dit jaar zonder werkgever, nadat hij was vertrokken bij de Amerikaanse club New England Revolution. Büttner speelde eerder voor Vitesse, Manchester United, Dinamo Moskou en Anderlecht. De Doetinchemmer was vorig jaar november voor het laatst in een officiële wedstrijd actief.

RKC versterkte zich eerder met middenvelder Iliass Bel Hassani en de Portugese doelman Joel Pereira.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.