Terug

Volg Vandaag Inside

Alex Pastoor gelinkt aan Ajax en Feyenoord: 'Waarom zou dat niet kunnen?'

14 apr 2024, 13:57

Michel Breuer, oud-verdediger van onder meer Sparta Rotterdam en sc Heerenveen, ziet niet waarom Alex Pastoor niet als trainer kan functioneren bij Ajax of Feyenoord. Dat zegt Breuer in een interview met De Trouw.

Pastoor draait een uitstekend seizoen met Almere City, dat voor de eerste keer dit seizoen in de Eredivisie speelt en op dit moment op plek twaalf staat. De trainer heeft een aflopend contract en heeft al eerder laten weten dat hij graag een stap hogerop zou willen maken. "Ik heb het vaker gezegd: Alex is de beste trainer die ik heb gehad", zegt Breuer. "Alleen, ikzelf heb nooit bij een topclub gespeeld, dus wie ben ik om hierover te oordelen? Ik heb het wel altijd een interessante gedachte gevonden. Als trainer heeft Alex een heel duidelijk visie, waar hij niet van afwijkt, tenzij je met goede argumenten komt. Daarbij legt hij de lat hoog op alle vlakken, zoals krachttraining, voeding en slaapgedrag."

"Voor de camera’s komt hij er niet altijd goed uit, vind ik", vervolgt Breuer. "In de beeldvorming staat hij bekend als arrogant en een wijsneus, terwijl dat beeld wat mij betreft totaal niet klopt met de werkelijkheid. Dat is misschien iets om over na te denken voor hem. Maar Ajax of Feyenoord? Ik zie niet in waarom hij dat niet zou kunnen", aldus de oud-verdediger.

Eerder deze week in de Europese uitzending rond de Europa League en Conference League op Veronica, werd er door Dick Advocaat en Wim Kieft nagedacht wie John van 't Schip zou kunnen opvolgen bij Ajax. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.