Terug

Volg Vandaag Inside

Alderweireld nog een jaar bij Tottenham

Alderweireld nog een jaar bij Tottenham

4 jan 2019, 11:24

LONDEN (ANP) - Toby Alderweireld voetbalt ook volgend seizoen bij Tottenham Hotspur. De leiding van de Engelse voetbalclub lichtte vrijdag de optie in het na dit seizoen aflopende contract van de Belgische verdediger, die nu tot de zomer van 2020 aan Tottenham verbonden is. Trainer Mauricio Pochettino zei eind december al dat een akkoord over een langer verblijf met Alderweireld aanstaande was.

Alderweireld (29) voetbalt sinds de zomer van 2015 voor Tottenham. Daarvoor kwam hij onder meer uit voor Ajax en Atlético Madrid.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.