Terug

Volg Vandaag Inside

Alcácer bij Dortmund onzeker voor Atlético

Alcácer bij Dortmund onzeker voor Atlético

23 okt 2018, 19:02

DORTMUND (ANP/DPA) - Borussia Dortmund kan in het duel met Atlético Madrid in de Champions League waarschijnlijk niet beschikken over de Spaanse aanvaller Paco Alcácer. De Spanjaard die in vijf duels al acht keer scoorde, ontbrak bij de afsluitende training van de Duitse koploper.

,,We weten nog niet zeker of hij kan spelen. We zullen het zien", zei Borussia-coach Lucian Favre. Acácer werd in het duel met Stuttgart (4-0-zege) van afgelopen zaterdag in de rust uit voorzorg gewisseld wegens klachten aan zijn dijbeen. De coach heeft Raphael Guerreiro, Marius Wolf en Shinji Kagawa terug in de selectie.

Dortmund heeft net als Atlético Madrid zes punten na de eerste twee duels. ,,We moeten geduld hebben", zei aanvoerder Marco Reus. ,,Atlético kan extreem goed verdedigen. We zullen maar weinig kansen krijgen, dus is het belangrijk dat we die benutten."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.