Terug

Volg Vandaag Inside

Albert Verlinde over optredens bij Vandaag Inside: 'Het is een feestje om te doen'

6 mrt 2024, 14:32

Albert Verlinde maakte bijna een jaar geleden zijn debuut aan tafel bij Vandaag Inside en is inmiddels niet meer weg te denken tussen Johan, Wilfred en René. In de nieuwe Party vertelt Albert wat hij er van vindt om aan te schuiven in de SBS6-meningenshow.

"Ik had niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden," begint Albert, die onlangs nog werd verrast door Wilfred met een award voor de musical Jesus Christ Superstar (zie video bovenaan deze pagina). "Ik heb ook een jaar 'nee' gezegd, omdat ik dacht: moet ik daar gaan zitten? Ik had geen zin meer in al dat gedoe."

"Toevallig stuurde Wilfred Genee vorige week een bericht waarin stond: ik ben blij dat ik een jaar ben blijven aandringen. Nu ik er zit, moet ik zeggen dat ik het aantrek als een jas. Ik heb het naar mijn zin. Zij vinden het leuk. Er gebeurt wat. Het is een feestje om te doen," besluit Albert.

In een van de eerste uitzendingen dat Albert te gast was, kreeg hij Johan aan het lachen met een ordinair grapje: "Nou pas je bij ons!" Bekijk het in onderstaande video.

Johan lacht om ordinair grapje Albert Verlinde: 'Nou pas je bij ons!'
2:18
Johan lacht om ordinair grapje Albert Verlinde: 'Nou pas je bij ons!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.