Terug

Volg Vandaag Inside

Albers stapt uit raad van commissarissen PSV

Albers stapt uit raad van commissarissen PSV

29 sep 2020, 13:30

Jan Albers maakt niet langer deel uit van de raad van commissarissen van PSV, waar hij president-commissaris was. Medecommissaris Robert van der Wallen neemt de rol van Albers, die in 2012 toetrad tot het toezichthoudend orgaan, over.

'De lijn die Jan Albers hanteerde is ook de mijne; op de achtergrond blijven en van een gepaste afstand controleren, motiveren en inspireren. De koers van de club is vastgelegd in de Visie 2030. Die strategie is van ons allemaal en vormt de leidraad voor de komende jaren. Dat zal ook met mij als president-commissaris zo blijven', aldus Van der Wallen.

De raad van commissarissen van PSV bestaat nu uit vier leden; Van der Wallen, Ton van Veen, Ingrid Wolf en Hans van Breukelen. Het viertal gaat samen in alle rust op zoek naar een vijfde lid, aldus de Eindhovense club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.