Terug

Volg Vandaag Inside

Albanië breekt met bondscoach Panucci

Albanië breekt met bondscoach Panucci

23 mrt 2019, 15:19

TIRANA (ANP) - De voetbalbond van Albanië heeft de samenwerking met bondscoach Christian Panucci beëindigd. De 46-jarige Italiaan moest vertrekken vanwege de slechte resultaten onder zijn leiding. Albanië verloor vrijdag voor eigen publiek met 0-2 van Turkije in de eerste EK-kwalificatiewedstrijd. Dat was de negende nederlaag in vijftien interlands met Panucci op de bank.

Albanië speelt maandag tegen het zwakke Andorra. De assistenten Ervin Bulku en Sulejman Mema nemen de taken van Panucci bij dat duel over.

Panucci was sinds 2017 werkzaam als bondscoach van Albanië. De 57-voudig international, die voor onder meer Internazionale, AC Milan, AS Roma en Real Madrid speelde, was eerder assistent-bondscoach bij Rusland en hoofdcoach bij AS Livorno en Ternana Calcio.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.