Terug

Volg Vandaag Inside

Alavés met 15 besmettingen hard geraakt door coronavirus

Alavés met 15 besmettingen hard geraakt door coronavirus

18 mrt 2020, 17:56

De Spaanse voetbalclub Deportivo Alavés is hard getroffen door het nieuwe coronavirus. De huidige nummer 14 van La Liga maakte woensdag bekend dat bij de club vijftien personen positief hebben getest op het longvirus. Het gaat om drie spelers van het eerste team, zeven stafleden en vijf andere medewerkers van de Spaanse club. De besmette personen vertonen volgens de directie momenteel geen ziekteverschijnselen.

Spanje is na Italië in Europa het hardst geraakt door het coronavirus. Op woensdagmiddag was het aantal besmettingsgevallen gestegen naar bijna 14.000. Het openbare leven is in Spanje vrijwel tot stilstand gekomen. Inwoners mogen hun huis alleen verlaten voor essentiële zaken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.