Terug

Volg Vandaag Inside

Alaba bevestigt vertrek bij Bayern München

Alaba bevestigt vertrek bij Bayern München

16 feb 2021, 15:50

David Alaba heeft zijn vertrek na dit seizoen bij Bayern München eindelijk bevestigd. Al maandenlang gingen er geruchten over het naderende afscheid van de 28-jarige Oostenrijker, vooral ook omdat hij weigerde zijn contract te verlengen bij de Duitse grootmacht.

Tijdens een persbijeenkomst maakte de international officieel bekend dat hij komende zomer verhuist naar een andere club. Alaba onthulde zijn nieuwe club echter nog niet. Onder meer Barcelona en Real Madrid zouden de transfervrije speler graag inlijven.

Alaba streek in 2008 bij de jeugdafdeling van Bayern München neer. Sindsdien won hij alle prijzen met de Duitse club die er te winnen zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.