Terug

Volg Vandaag Inside

'Al-Sadd-sjeik stelt bijzondere voorwaarde aan Laporta'

'Al-Sadd-sjeik stelt bijzondere voorwaarde aan Laporta'

2 nov 2021, 09:00

Xavi Hernandez zal op korte termijn worden gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer bij FC Barcelona. Xavi's huidige club Al-Sadd wil meewerken aan een transfer, maar heeft een nieuwe voorwaarde kenbaar gemaakt aan het bestuur van de Catalaanse club. Dat meldt het Spaanse AS.

Na het ontslag van Ronald Koeman staat Sergi Barjuán als interim-hoofdtrainer voor de A-selectie van Barcelona. Barça-preses Joan Laporta wil echter snel handelen en clublegende Xavi vastleggen als opvolger van Koeman. De twee partijen schijnen al een persoonlijk akkoord te hebben bereikt. Xavi staat momenteel nog onder contract bij in Qatar en zijn huidige club Al-Sadd stelt nu een bijzondere voorwaarde om de transfer te beklinken.

'Als je de transfer van Xavi op een vriendelijke manier en zonder problemen wil beëindigen, dan moet je naar Doha komen', zou het bestuur van Al-Sadd hebben meegedeeld aan Barcelona. De leiding in Qatar verwacht daarnaast ook wederzijds respect vanuit Catalonië. 'De sjeik van Al-Sadd wil niet onderhandelen met secondanten, maar alleen met Laporta.'

De president van Barcelona reist dinsdag het team achterna in aanloop naar de Champions League-confrontatie met Dynamo Kiev. Volgens AS zal Laporta donderdag willen afreizen naar Qatar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.