Terug

Volg Vandaag Inside

Al Pacino (83) vindt zwangerschap vriendin 'heel bijzonder'

Al Pacino (83) vindt zwangerschap vriendin 'heel bijzonder'

7 juni 2023, 10:38

Al Pacino heeft voor het eerst gereageerd op het feit dat hij op zijn 83e voor de vierde keer vader wordt. "Het is heel bijzonder", zei hij in een video die dinsdag gedeeld werd bij Daily Mail. "Ik heb veel kinderen, maar dit is echt speciaal in deze tijd."

Zijn vriendin Noor Alfallah (29), is al acht maanden zwanger. In april vorig jaar werd bekend dat twee een relatie hebben. In 2018 verbrak ze nog een relatie met Rolling Stones-frontman Mick Jagger (79).

De Amerikaanse toneel- en filmacteur, bekend van Scarface en Godfather, heeft al drie kinderen uit eerdere relaties met Beverly D'Angelo en Jan Tarrant.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.