Terug

Volg Vandaag Inside

Al Pacino (83) verwacht kind met vriendin Noor Alfallah (29)

Al Pacino (83) verwacht kind met vriendin Noor Alfallah (29)

31 mei 2023, 09:52

De Amerikaanse acteur Al Pacino wordt binnenkort voor de vierde keer vader. Zijn vriendin, de 53 jaar jongere Koeweits-Amerikaanse Noor Alfallah zou de achtste maand van haar zwangerschap in zijn gegaan, zo meldt entertainmentwebsite TMZ.

In april vorig jaar werd bekend dat de 83-jarige acteur een relatie heeft met Alfallah, die in 2018 nog een relatie beëindigde met de 79-jarige Rolling Stones-zanger Mick Jagger. Kort hierna zou ze hebben gedatet met de Amerikaanse miljardair en investeerder Nicolas Berggruen (61).

Zijn drie eerste kinderen kreeg Al Pacino, met name bekend van de maffiaklassieker Scarface, met twee verschillende vrouwen: Beverly D'Angelo en Jan Tarrant.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.