Terug

Volg Vandaag Inside

Al meer dan 15.000 Telstar-kaarten verkocht voor stichting Support Casper

Al meer dan 15.000 Telstar-kaarten verkocht voor stichting Support Casper

8 nov 2020, 15:47

Er zijn inmiddels al meer dan 15.000 kaarten verkocht voor de wedstrijd Telstar-Go Ahead Eagles, het duel waar niemand bij kan zijn. Vanwege het coronavirus moet het stadion natuurlijk leeg moet blijven. De opbrengst van alle verkochte kaartjes gaat naar Support Casper, de stichting van Casper van Eijck, die onderzoek doet naar alvleesklierkanker.

Afgelopen vrijdag waren Telstar-voorzitter Pieter de Waard en commercieel directeur Natascha van Grinsven te gast bij Veronica Inside om te vertellen over het initiatief, waarbij er voor €1,63 virtuele kaartjes voor Telstar-Go Ahead Eagles kunnen worden gekocht. 'We willen eigenlijk alle mensen die Telstar normaal ook niet willen zien, oproepen om nu een kaartje te kopen, want ze krijgen de wedstrijd toch niet te zien.'

Inmiddels zijn er al meer dan 15.000 kaarten verkocht, laat Telstar weten. Kaarten zijn nog altijd te koop via https://www.telstarfanshop.nl/!

Dick Advocaat speelde een glansrol in de commercial voor het initiatief. Bekijk het in de beelden hieronder!

René geniet van glansrol Dick Advocaat in ludieke commercial:...
3:36
René geniet van glansrol Dick Advocaat in ludieke commercial:...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.