Terug

Volg Vandaag Inside

Al 25 besmettingen bij Valencia

Al 25 besmettingen bij Valencia

28 mrt 2020, 10:58

Het aantal coronabesmettingen bij de Spaanse voetbalclub Valencia blijft oplopen. Volgens de krant Marca zijn inmiddels tien spelers en vijftien stafleden besmet met het longvirus.

Bij Valencia staat keeper Jasper Cillessen, de nummer 1 onder de lat bij Oranje, onder contract. Cillessen zit net als de rest van de selectie in thuisisolatie. Het lijkt erop dat de Gelderlander niet ziek is, want hij deelde deze week op Instagram nog een filmpje waarop te zien is hoe hij golft in zijn achtertuin.

Van drie spelers is bekend dat ze besmet zijn met het coronavirus: Ezequiel Garay, Eliaquim Mangala en Jośe Luis Gayá. Die laatste twee stonden vorige maand in Milaan in de basis bij het eerste duel met Atalanta in de achtste finales van de Champions League. De burgemeester van Bergamo, de stad waar Atalanta vandaan komt, omschreef die wedstrijd onlangs als "een biologische bom". Het stadion zat vol met Italiaanse en Spaanse voetbalfans. Beide landen zijn zwaar getroffen door het coronavirus.

Bekijk hieronder de spectaculaire heen- en terugwedstrijd in de Champions League van Valencia tegen Atalanta Bergamo

VIDEO - Samenvatting Atalanta Bergamo - Valencia

VIDEO - Samenvatting Valencia - Atalanta Bergamo

VIDEO - Jan trekt Johan over de tafel: 'Heet hij geen Gillessen?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.