Terug

Volg Vandaag Inside

Akkoord tussen Genk en FC Utrecht: vertrek Van den Brom aanstaande

Akkoord tussen Genk en FC Utrecht: vertrek Van den Brom aanstaande

5 nov 2020, 12:40

John van den Brom lijkt dicht bij een verrassende overstap van FC Utrecht naar Racing Genk. Volgens Het Laatste Nieuws hebben beide clubs inmiddels een akkoord bereikt over een afkoopsom voor de 54-jarige coach.

De Belgische krant kwam eerder op dag al met het nieuws dat Van den Brom de belangrijkste kandidaat is om de afgelopen maandag vertrokken Jess Thorup op te volgen. De voormalige coach van Anderlecht heeft in Utrecht nog een contract tot medio 2022.

Een woordvoerder van FC Utrecht wenste niet in te gaan op het opkomende nieuws uit België. "We gaan nooit in op geruchten en dat gaan we nu ook niet doen", laat zij weten. "We hebben hierover nog niets gezegd en daar wil ik het graag bij laten."

Van den Brom is bij FC Utrecht aan zijn tweede seizoen bezig. De onrust rond zijn positie komt voor de club op een slecht moment. De huidige nummer 8 van de eredivisie is in voorbereiding op de thuiswedstrijd zondag tegen Ajax. FC Utrecht heeft wat goed te maken voor de zware nederlaag van afgelopen zondag in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo (4-1).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.