Terug

Volg Vandaag Inside

Aké wint met Bournemouth

Aké wint met Bournemouth

2 okt 2018, 01:00

BOURNEMOUTH (ANP) - In de Engelse Premier League heeft Bournemouth de vierde overwinning behaald. De ploeg van coach Eddie Howe versloeg op eigen veld Crystal Palace met 2-1. Voor de thuisclub kwamen David Brooks (1-0) en Junior Stanislas (2-1, uit een strafschop) tot scoren. De gelijkmaker van de bezoekers in de 55e minuut kwam op naam van Patrick van Aanholt.

De Nederlandse vleugelverdediger knalde raak uit een pass van Wilfried Zaha. Van Aanholt stond in buitenspelpositie toen hij de bal ontving, maar de arbitrage keurde de gelijkmaker goed. De Premier League beschikt dit seizoen nog niet over een videoscheids.

Bij Bournemouth speelde verdediger Nathan Aké de gehele wedstrijd, net als Van Aanholt bij de tegenstander. De ploeg van Howe staat zevende met dertien punten uit zeven duels. Crystal Palace bezet de dertiende plek met zeven punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.