Terug

Volg Vandaag Inside

Aké ontbreekt nog bij Manchester City

Aké ontbreekt nog bij Manchester City

23 feb 2021, 17:13

Nathan Aké moet ook de eerste wedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach in de achtste finales van de Champions League overslaan. De Nederlandse international is nog altijd niet fit. Hij kwam in 2021 nog niet in actie voor de koploper van de Premier League.

Volgens trainer Pep Guardiola zijn er verder geen personele problemen in zijn selectie. City heeft de laatste achttien wedstrijden, in alle competities gewonnen, en begint daardoor woensdag als grote favoriet aan het tweeluik met de huidige nummer 8 van Duitsland.

"Borussia verdient net zoveel respect als al onze andere tegenstanders", betoogde Guardiola. "Voor ons is het een normale wedstrijd. We bereiden ons op dezelfde manier voor als we eerder hebben gedaan voor onze duels met Arsenal, Liverpool, Tottenham Hotspur en Everton."

De uitwedstrijd van City wordt vanwege de Duitse coronaregels in Boedapest gespeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.