Terug

Volg Vandaag Inside

'Aké bereikt persoonlijk akkoord met oude liefde'

'Aké bereikt persoonlijk akkoord met oude liefde'

9 juli 2022, 14:42

Nathan Aké heeft een mondeling akkoord bereikt met zijn oude club Chelsea. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. Manchester City zou op de hoogte zijn van het akkoord maar wacht nog op een bod van de club uit Londen.

Volgens de Italiaan wil City zo'n 50 miljoen euro ontvangen voor de verdediger, die nog een contract tot medio 2025 heeft in Manchester. Aké werd in 2020 voor 45 miljoen euro overgenomen van laagvlieger Bournemouth. Afgelopen seizoen speelde de 27-jarige international van Oranje in totaal slechts 27 wedstrijden voor The Citizens.

Aké speelde in de jeugdopleiding van Feyenoord en ADO Den Haag, voordat hij in 2011 naar Chelsea vertrok. Na huurperiodes bij Reading, Watford en Bournemouth vertrok de Hagenees in 2017 definitief naar The Cherries.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.