Terug

Volg Vandaag Inside

Ajaz en AZ spelen doelpuntloos gelijk en schieten daar beide niets mee op

Ajaz en AZ spelen doelpuntloos gelijk en schieten daar beide niets mee op

6 mei 2023, 23:05

Het duel tussen Ajax en AZ heeft geen winnaar opgeleverd. Beide ploegen kwamen niet tot scoren in de Johan Cruijff ArenA (0-0).

Ajax zag de achterstand op het als tweede geklasseerde PSV drie speelronden voor het einde van de competitie groeien tot 5 punten. De voorsprong op nummer 4 AZ blijft 2 punten. De nummer 2 van de eindstand van de Eredivisie mag aan de voorronden van de Champions League deelnemen. De nummer 3 begint het seizoen in de play-offs van de Europa League en de nummer 4 start in de voorronden van de Conference League.

Tijjani Reijnders miste in de eerste helft een grote kans voor AZ. Steven Bergwijn schoot voor rust op de paal en lat namens Ajax. In de tweede helft stond de paal de openingstreffer van de bij AZ ingevallen Mayckel Lahdo in de weg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.