Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax-vrouwen tegen Sparta Praag

Ajax-vrouwen tegen Sparta Praag

17 aug 2018, 17:53

NYON (ANP) - De voetbalsters van Ajax moeten het in de eerste ronde van de Champions League opnemen tegen Sparta Praag. Dat blijkt na loting van de UEFA in Nyon. Ajax heeft op papier een gunstige loting. Sparta Praag staat van alle mogelijke tegenstanders het laagste op de UEFA-ranking.

De Ajax-vrouwen speelden in het Ierse Belfast drie kwalificatiewedstrijden. De Ierse club Wexford Youths werd verslagen met 4-1. Later volgde een 2-0 overwinning op de Noord-Ierse club Linfield en een gelijkspel (0-0) tegen het Italiaanse Brescia. Dat was voldoende voor een plek in de eerste ronde van de Champions League, waarin 32 teams spelen.

Ajax speelt op 12 of 13 september eerst in Amsterdam tegen Sparta Praag. Op 26 of 27 september volgt de return in Praag.

Titelverdediger Olympique Lyon begint met een tweeluik tegen Avaldsnes uit Noorwegen. In de Franse ploeg zit de Nederlandse international Shanice van de Sanden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.