Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajaxhooligan Polletje beveiligde spelers van Ajax'

'Ajaxhooligan Polletje beveiligde spelers van Ajax'

4 mrt 2021, 23:22

De man die donderdagmiddag is doodgeschoten aan Alexander Dumaslaan in Amsterdam-Zuidoost is de veroordeelde crimineel en gewezen Ajaxhooligan Martin van de P., beter bekend als Polletje.

Van de P. kreeg 15 jaar celstraf voor het doodschieten van vier mannen in een seksclub in Haarlem in 2000. De rechtbank had hem aanvankelijk levenslang gegeven. In het verleden begeleidde Polletje verschillende spelers van Ajax.

Beveiliger

De Telegraaf publiceerde in 2014 een artikel met een foto, waarop Van de P. samen met toenmalige Ajax-spelers Viktor Fischer en Niklas Moisander te zien was. Ook opvallend is dat Andy van der Meijde soms gebruik zou hebben gemaakt van de 'beveiligingsdiensten' van Polletje.

Verder zou de voor betrokkenheid bij een viervoudige moord veroordeelde crimineel ook aanwezig zijn geweest bij vergaderingen binnen de club. Het bestuur van Ajax ontkende deze geruchten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.