Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax zonder Tagliafico tegen FC Utrecht

Ajax zonder Tagliafico tegen FC Utrecht

23 dec 2018, 12:07

UTRECHT (ANP) - Ajax begint om 12.15 uur zonder Nicolás Tagliafico aan de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. De linksback is onvoldoende hersteld van een blessure die hij vorige week in de slotfase van het duel met De Graafschap opliep.

Maximilian Wöber is de vervanger van de Argentijn. De basisformatie van Ajax voor het laatste duel voor de winterstop telt verder geen verrassingen. Kasper Dolberg is weer de spits van het elftal van trainer Erik ten Hag. De spelers die woensdag rust kregen tegen Roda JC verschijnen ook weer aan de aftrap.

Bij FC Utrecht verschijnt aanvaller Nick Venema aan de aftrap. Hij krijgt de voorkeur boven Sander van de Streek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.