Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax zonder Tagliafico, Onana ziek naar huis

Ajax zonder Tagliafico, Onana ziek naar huis

18 jan 2019, 14:53

AMSTERDAM (ANP) - Nicolás Tagliafico kan zondag niet met Ajax meedoen in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. De Argentijnse linkerverdediger heeft een knieblessure. Trainer Erik ten Hag hoopt dat Tagliafico volgende week weer bij de groep kan aansluiten. Ajax speelt donderdag in het bekertoernooi opnieuw tegen Heerenveen, drie dagen later gevolgd door de uitwedstrijd tegen Feyenoord in de eredivisie.

De inzetbaarheid van André Onana tegen Heerenveen is onzeker. De doelman ging vrijdag ziek naar huis. ,,Hij heeft hoofdpijn en voelde zich niet in staat te trainen'', aldus Ten Hag. ,,Maar we hebben nog twee dagen, er is alle kans op herstel.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.