Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax zonder Maarten Stekelenburg tegen AS Roma

Ajax zonder Maarten Stekelenburg tegen AS Roma

8 apr 2021, 21:34

Kjell Scherpen verdedigt het doel van Ajax in het thuisduel met AS Roma in de kwartfinale van de Europa League. De derde doelman vervangt Maarten Stekelenburg, die zondag in de warming-up van de ontmoeting met sc Heerenveen een knieblessure opliep. André Onana, de eerste keeper van Ajax, zit een dopingschorsing uit.

Jurriën Timber start in het centrum van de defensie, zodat Edson Álvarez de geblesseerde Daley Blind op het middenveld kan vervangen. Devyne Rensch is de rechtsback van Ajax. Dusan Tadic vormt de voorhoede met de Braziliaanse buitenspelers David Neres en Antony.

Behalve Blind, Onana en Stekelenburg mist Ajax ook Sébastien Haller, Noussair Mazraoui en Perr Schuurs. AS Roma verschijnt ook niet op volle oorlogssterkte aan de aftrap. Henrikh Mkhitaryan, Chris Smalling en Stephan El Shaarawy zijn nog geblesseerd. Rick Karsdorp, oud-speler van Feyenoord, moet een schorsing uitzitten.

Het duel tussen Ajax en AS Roma begint om 21.00 uur in de Johan Cruijff ArenA.

Ajax: Scherpen; Rensch, Jurriën Timber, Martínez en Tagliafico; Álvarez, Klaassen en Gravenberch; Antony, Tadic en Neres.

AS Roma: López; Mancini, Cristante en Ibañez; Peres, Diawara, Veretout en Spinazzola; Pellegrini, Dzeko en Pedro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.