Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax zonder Labyad naar Twente, Ziyech onzeker

Ajax zonder Labyad naar Twente, Ziyech onzeker

29 nov 2019, 13:08

Trainer Erik ten Hag van Ajax kan in de uitwedstrijd van zondag tegen FC Twente niet beschikken over Zakaria Labyad. Hakim Ziyech is nog een twijfelgeval voor het duel met de nummer twaalf van de eredivisie. Over de inzetbaarheid van de Marokkaanse spelmaker kan de trainer nog niet veel zeggen.

"Labyad zal in elk geval zondag nog niet inzetbaar zijn", zei Ten Hag. "Zijn knie wordt verder onderzocht en zodra er meer bekend is, dan zullen we dat melden. Hakim heeft donderdag niet met de groep getraind, we moeten de komende dagen afwachten."

Ajax won woensdag met 2-0 bij Lille in de Champions League. Labyad viel toen uit met een knieblessure, Ziyech hield een pijnlijke rechterarm over aan het duel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.