Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax zonder Haller, Götze ontbreekt bij PSV

Ajax zonder Haller, Götze ontbreekt bij PSV

10 jan 2021, 16:36

Ajax begint om 16.45 uur zonder Sébastien Haller aan de thuiswedstrijd tegen PSV. Trainer Erik ten Hag vindt de Fransman na twee trainingen nog niet klaar voor een basisplaats.

Ajax nam de 26-jarige Fransman vrijdag voor 22,5 miljoen euro over van West Ham United. Haller is daarmee de duurste aankoop ooit van een Eredivisieclub. Hij zit wel op de bank en trainer Ten Hag liet vrijdag al weten dat hij sowieso speeltijd krijgt.

Bij PSV zit Mario Götze niet bij de selectie. Hij is niet fit genoeg bevonden en ontbreekt bij de Eindhovenaren. Götze moest afgelopen week een aantal trainingen overslaan. Trainer Roger Schmidt sprak vrijdag de hoop uit dat Götze toch tegen Ajax in actie kon komen. Eran Zahavi en Donyell Malen zijn de spitsen van PSV in de Johan Cruijff ArenA. Gakpo en Ihattaren zijn de buitenspelers.

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico; Gravenberch, Klaassen, Promes; Antony, Labyad en Tadic.

Opstelling PSV: Mvogo; Dumfries, Teze, Boscagli; Rosario, Sangaré; Gakpo, Ihattaren; Zahavi en Malen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.