Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax zonder aanwinsten Sutalo en Akpom naar Ludogorets

Ajax zonder aanwinsten Sutalo en Akpom naar Ludogorets

22 aug 2023, 13:59

Trainer Maurice Steijn kan donderdag nog niet over Josip Sutalo en Chuba Akpom beschikken tijdens de uitwedstrijd van Ajax tegen Ludogorets in de play-offs van de Europa League. Beide aanwinsten staan niet op een spelerslijst die is aangemeld bij de UEFA.

Sutalo werd pas maandag overgenomen van Dinamo Zagreb. Akpom, overgekomen van Middlesbrough, wacht nog op een werkvergunning. De nieuwe Deense verdediger Anton Gaaei is wel speelgerechtigd voor het uitduel in Bulgarije. Hij bekeek zaterdag de uitwedstrijd tegen Excelsior (2-2) samen met Akpom in het stadion van de club uit Rotterdam. Ook Steven Berghuis is inzetbaar. Hij mist de eerste drie competitieduels door een schorsing.

Ajax ontvangt Ludogorets volgende week donderdag voor de beslissende return om een plek in de groepsfase van de Europa League. Sutalo werd maandag als achtste aanwinst voor dit seizoen gepresenteerd, na Branco van den Boomen, Benjamin Tahirovic, Diant Ramaj, Carlos Forbs, Jakov Medic, Chuba Akpom en Anton Gaaei.

Gastón Ávila wordt de negende nieuweling. De 21-jarige Argentijnse linksback komt over van Antwerp FC en is op dit moment in Amsterdam voor een medische keuring. Ajax betaalt ruim 12 miljoen euro voor hem.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.