Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax zoekt tijdelijke club voor jong talent Naci Ünüvar (19)'

'Ajax zoekt tijdelijke club voor jong talent Naci Ünüvar (19)'

12 aug 2022, 09:12

Ajax gaat Naci Ünüvar dit seizoen verhuren, zo meldt het Algemeen Dagblad. Door de concurrentie op het middenveld en voorhoede bij de Amsterdammers kan Ünüvar op weinig speeltijd rekenen.

Het aankoopbeleid van Ajax heeft er voor gezorgd dat de negentienjarige dribbelaar dit jaar nog niet kan doorbreken in het eerste elftal van de regerend landskampioen. Ünüvar debuteerde op 22 januari 2020 in het eerste van Ajax. Het talent mocht toentertijd als zestienjarige zijn eerste minuten maken in de KNVB-beker tegen Spakenburg. Het debuut in de Eredivisie laat nog altijd op zich wachten.

Ook rekent Ajax nog op een vertrek van Sean Klaiber en Perr Schuurs. Beide verdedigers mogen uitkijken naar een nieuwe club. De Amsterdammers hopen zo'n tien miljoen euro te kunnen incasseren voor Schuurs.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.