Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax zit in een dipje, dus ik houd de moed erin'

'Ajax zit in een dipje, dus ik houd de moed erin'

27 jan 2020, 15:53

Willy en René van de Kerkhof zien ondanks de slechte resultaten van afgelopen weken licht aan het einde van de tunnel voor PSV. Komend weekend wacht de topper in Amsterdam. De clubiconen van PSV zien de wedstrijd tegen Ajax met vertrouwen tegemoet.

'Ajax zit in een dipje, dus ik houd de moed erin. Ik hoop een gelijkspelletje in Amsterdam. Dan gaan we weer richting de derde plaats', aldus René.

Willy gelooft zelfs in een overwinnig op de Amsterdammers: 'Ajax is een geweldige tegenstander om oud zeer van je af te spelen. Ik denk dat PSV wel eens kan gaan winnen in Amsterdam. En dan loop je zomaar vier punten in op Ajax in een week.'

VIDEO - Dumfries reageert op kapsalon-uitspraken Johan: 'Klinkklare onzin!'

Dumfries reageert op kapsalon-uitspraken Johan: 'Klinkklare onzin!'
2:19
Dumfries reageert op kapsalon-uitspraken Johan: 'Klinkklare onzin!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.