Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax ziet ook Veltman en Promes geblesseerd raken

Ajax ziet ook Veltman en Promes geblesseerd raken

2 feb 2020, 18:30

Trainer Erik ten Hag van Ajax moet waarschijnlijk voorlopig ook Joël Veltman en Quincy Promes missen. Veltman raakte in de thuiswedstrijd tegen PSV na ongeveer een half uur geblesseerd aan een hamstring. Hij probeerde het nog even, maar moest zich snel laten vervangen. Ook Promes ging naar de kant nadat hij geblesseerd raakte bij een hakje.

Ajax mist tegen PSV ook de geblesseerde Daley Blind, Hakim Ziyech, David Neres en Zakaria Labyad. Blind heeft de groepstraining inmiddels hervat. Ziyech hoopt ook snel weer volledig mee te trainen. Het herstel van Neres en Labyad laat langer op zich wachten.

Ajax gaat komende zondag op bezoek bij FC Utrecht. Drie dagen later wacht een uitduel in de KNVB-beker met Vitesse.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.