Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax ziet Mazraoui uitvallen met enkelblessure

Ajax ziet Mazraoui uitvallen met enkelblessure

17 feb 2020, 23:48

Noussair Mazraoui is geblesseerd uitgevallen tijdens de thuiswedstrijd van Jong Ajax tegen NAC Breda (2-4). De rechtsback moest met een enkelblessure naar de kant.

Mazraoui kreeg speeltijd bij Jong Ajax omdat hij zijn basisplaats in de hoofdmacht verloren heeft aan Sergiño Dest. Ajax gaat donderdag op bezoek bij Getafe voor een uitwedstrijd in de zestiende finales van de Europa League.

Perr Schuurs sloot maandag aan bij de groepstraining en lijkt op tijd fit voor het uitduel met Getafe. Voor Quincy Promes, David Neres, Joël Veltman en Zakaria Labyad komt de eerste wedstrijd tegen de huidige nummer drie van Spanje nog te vroeg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.