Terug

Volg Vandaag Inside

Jan van Halst voorgedragen als voetbalcommissaris bij Ajax

Jan van Halst voorgedragen als voetbalcommissaris bij Ajax

6 apr 2023, 09:03

Jan van Halst is voorgedragen als de nieuwe commissaris voetbalzaken bij Ajax. Dat heeft de club uit Amsterdam donderdag bevestigd in een officieel persbericht.

Ajax wilde eerst Danny Blind terugvragen voor de functie van commissaris voetbalzaken, maar hij voelde daar niets voor. Nu heeft de club uit Amsterdam beet met Jan van Halst. De voetbalanalist van Ziggo Sport bekleedde eerder al bij FC Twente de functie van commercieel directeur, manager algemene zaken en technisch directeur.

In de rol van commissaris technische zaken, ook wel voetbalcommissaris genoemd, is bij Ajax de persoon die bezig is met voetbalinhoudelijke zaken.

Ook zouden de Amsterdammers volgens De Telegraaf dicht bij een akkoord zijn met een nieuwe directeur voetbalzaken. De club uit Amsterdam hoopt op korte termijn de Duitser Sven Mislintat te presenteren. Chief Sports Officer van de rvc Maurits Hendriks heeft maandag een uitgebreid gesprek gevoerd met de Duitser die eerder werkzaam was voor Arsenal en Borussia Dortmund. Bij de laatstgenoemde club was hij als hoofdscout de ontdekker van onder andere Robert Lewandowski en Piere-Emerick Aubameyang.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.