Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax zet zinnen op Ziyech bij vertrek van Antony'

'Ajax zet zinnen op Ziyech bij vertrek van Antony'

19 aug 2022, 17:50

Voor Ajax is de transferperiode nog in volle gang. De Amsterdammers lijken Antony toch nog te verliezen aan Manchester United. Oude bekende Hakim Ziyech is volgens Voetbal International dé topkandidaat om de Braziliaan te vervangen.

Ajax wees donderdag een bod van tachtig miljoen euro af, maar de club van trainer Erik Ten Hag lijkt de strijd nog niet op te willen geven. Bij een vertrek van de buitenspeler is Ziyech de gedroomde opvolger voor de Amsterdammers.

De regerend landskampioen wil Ziyech graag eerst op huurbasis vastleggen. De oud-speler van SC Heerenveen en FC Twente vertrok twee jaar geleden voor veertig miljoen euro naar de Londense club. Ziyech heeft bij Chelsea nog een contract tot medio 2025.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.