Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax zet streep door komst Vertonghen

Ajax zet streep door komst Vertonghen

3 jan 2020, 11:57

Jan Vertonghen keert deze transferperiode niet terug bij Ajax. De Amsterdammers zagen de mandekker graag terugkeren, maar Vertonghen is te duur, meldt De Telegraaf.

De krant meldt dat directeur voetbalzaken Marc Overmars geïnformeerd zou hebben naar Vertonghen, maar door financiële redenen meteen een streep door zijn komst heeft gezet. De verdediger verdient bij Tottenham Hotspur een salaris van vier tot vijf miljoen op jaarbasis en dat is Ajax te gortig.

Vertonghen heeft in Londen een contract dat loopt tot komende zomer. Omdat er meerdere clubs geïnteresseerd zouden zijn in de Belgische international, vraagt de club alsnog een fors bedrag. Vertonghen maakte in 2012 voor twaalf miljoen euro de stap naar Londen. Tottenham Hotspur zou dat bedrag nu minimaal terug willen zien. Onbespreekbaar voor Ajax, gezien de leeftijd van 'Super Jan' (32).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.