Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax wint en zet PSV verder onder druk

Ajax wint en zet PSV verder onder druk

24 apr 2019, 00:41

Ajax heeft weer een stap naar de eerste landstitel in vijf jaar gezet. Het elftal van trainer Erik ten Hag won de thuiswedstrijd tegen Vitesse met 4-2.

Ajax verhoogde de druk op PSV, dat donderdag met een uitzege op Willem II weer in punten gelijk kan komen. Het doelsaldo van Ajax is op dit moment dertien treffers beter dan dat van de regerend kampioen uit Eindhoven.

Hakim Ziyech opende de score voor Ajax. Dusan Tadic benutte twee strafschoppen en Matthijs de Ligt zorgde voor de 3-0. Navarone Foor (3-1) en Oussama Darfalou (4-2) maakten de doelpunten voor Vitesse.

De bezoekers uit Arnhem eindigden het duel met tien man. Matús Bero kreeg in blessuretijd een tweede gele kaart.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.