Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax zet PSV onder druk

Ajax zet PSV onder druk

2 dec 2018, 15:18

AMSTERDAM (ANP) - Ajax heeft de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag eenvoudig gewonnen (5-1). Het elftal van trainer Erik ten Hag vergrootte met de zege de druk op koploper PSV, dat om 14.30 uur aan de uitwedstrijd tegen Feyenoord begint.

Ajax verkleinde de achterstand op de lijstaanvoerder uit Eindhoven tot twee punten. De club uit Amsterdam leidde bij rust al met 3-1, na doelpunten van David Neres, Nicolás Tagliafico en Matthijs de Ligt. Aaron Meijers trof bij een achterstand van 2-0 doel voor ADO.

Donny van de Beek tekende in de 48e minuut voor 4-1. Invaller Kasper Dolberg bepaalde in de slotfase de eindstand op 5-1. Hij begon op de bank omdat trainer Ten Hag de voorkeur gaf aan Klaas-Jan Huntelaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.