Terug

Volg Vandaag Inside

‘Ajax zet alles op alles voor de komst van Henderson’

‘Ajax zet alles op alles voor de komst van Henderson’

10 jan 2024, 21:20

Ajax heeft de komst van Jordan Henderson nog niet uit het hoofd gezet. Volgens de doorgaans goed geïnformeerde Fabrizio Romano gaat de club vol voor de 33-jarige middenvelder van Al-Ettifaq.

“Van wat ik hoor, zet Ajax écht alles op alles voor Henderson", vertelt Romano in The Here We Go Podcast. “Ze willen dit wonder echt gaan voltrekken.”

Volgens de transferexpert zijn meerdere clubs uit de Premier League en de Bundesliga geïnteresseerd in de oud-aanvoerder van Liverpool, maar is Ajax daadkrachtig. “Het eerste contact tussen de Amsterdammers en Henderson is inmiddels gelegd. Ajax gaat het echt proberen. Het zou een historische aanwinst zijn!”

Henderson staat sinds afgelopen zomer onder contract bij Al-Ettifaq in Saudi-Arabië, maar wil daar vertrekken. De Engelsman zal financieel wel flink moeten inleveren, mocht hij daadwerkelijk de overstap maken naar Ajax. In Saudi-Arabië verdient hij naar verluidt namelijk ongeveer vijftien miljoen euro per seizoen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.