Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax zeker van vijfde plaats na overwinning op Almere City

12 mei 2024, 16:42

Ajax heeft de vijfde plaats van de Eredivisie veiliggesteld. De club won de thuiswedstrijd tegen Almere City met 3-0 en zag concurrenten NEC en FC Utrecht onderuit gaan tegen Feyenoord (2-3) en Sparta Rotterdam (0-1).

De nummer 5 van de ranglijst speelt volgende seizoen Europees en ontloopt de play-offs voor een ticket voor de voorronden van de Conference League.

Steven Bergwijn was de grote man bij Ajax. De aanvoerder vierde voor rust zijn eerste hattrick sinds augustus 2022, toen hij driemaal scoorde tegen FC Groningen. Bergwijn scoorde tegen Almere driemaal in negen minuten. Steven Berghuis viel na rust in bij Ajax en speelde zijn vijfhonderdste duel als prof.

Johan Derksen liet zich onlangs in Vandaag Inside uit over Francesco Farioli, die in verband wordt gebracht met het trainerschap van de Amsterdammers voor komend seizoen. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.