Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax wint van PEC Zwolle en staat weer vijfde in Eredivisie

31 mrt 2024, 14:19

Ajax heeft de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle met 1-3 gewonnen. De ploeg van trainer John van 't Schip heeft door die zege de vijfde plaats van de Eredivisie weer overgenomen van NEC, dat zaterdag verrassend van koploper PSV (3-1) won.

Ajax leidde na 24 minuten met 0-2 in Zwolle. Kristian Hlynsson maakte in de twaalfde de openingstreffer en Chuba Akpom tekende voor de tweede treffer. Invaller Filip Krastev maakte de wedstrijd in de 72e minuut even spannend (1-2). Maar Akpom maakte in de 84e minuut zijn tweede doelpunt.

Ajax reisde met een gehavende selectie naar Zwolle. Van 't Schip miste de geblesseerde Jordan Henderson, Brian Brobbey, Steven Berghuis en Josip Sutalo. Ahmetcan Kaplan moest een schorsing uitzitten.

René van der Gijp reageerde onlangs in Vandaag Inside op de blessure van Jordan Henderson: "Niemand mist hem" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.