Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax wint van FC Emmen in generale repetitie voor topper tegen PSV

Ajax wint van FC Emmen in generale repetitie voor topper tegen PSV

16 apr 2023, 22:01

Ajax heeft de thuiswedstrijd tegen FC Emmen met enige moeite gewonnen (3-1).

De club uit Amsterdam kwam in de eerste helft op voorsprong door doelpunten van Jorge Sánchez en Steven Bergwijn. Jeremy Antonisse scoorde na rust voor de bezoekers. Dusan Tadic behoedde Ajax in de 80e minuut voor een nerveuze slotfase.

Ajax staat na de zege weer tweede in de Eredivisie, op basis van een doelsaldo dat zeven treffers beter is dan dat van PSV. Beide clubs hebben een achterstand van 8 punten op koploper Feyenoord.

Ajax en PSV ontmoeten elkaar volgende week in Eindhoven voor een competitiewedstrijd met als inzet de tweede plaats op de ranglijst. Over twee weken staan beide clubs in De Kuip weer tegenover elkaar, dan in de bekerfinale.

Edson Álvarez kreeg zijn tiende gele kaart van dit seizoen. De Mexicaan is daardoor geschorst voor het uitduel met PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.