Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax wint met veel moeite van PEC: 2-1.

Ajax wint met veel moeite van PEC: 2-1.

13 mrt 2019, 21:31

AMSTERDAM (ANP) - Ajax is in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle ontsnapt aan puntenverlies. Daley Blind kopte zijn ploeg pas in de 85e minuut naar een benauwde zege: 2-1.

Dusan Tadic opende de score voor Ajax in de 32e minuut. 1-0. Na de openingstreffer oogde de thuisploeg vermoeider en vermoeider. PEC Zwolle werd sterker en Vito van Crooy maakte in de 67e minuut gelijk. De winnende treffer van Blind werd voorbereid door de debuterende Noa Lang.

Ajax is koploper PSV door de zege tot twee punten genaderd. De club uit Amsterdam gaat zondag op bezoek bij AZ. PSV speelt dan tegen VVV-Venlo. Na een week met twee interlands van het Nederlands elftal treffen beide titelkandidaten elkaar op 31 maart in de Johan Cruijff ArenA.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.