Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax wint bij Heracles ook derde wedstrijd na winterstop

Ajax wint bij Heracles ook derde wedstrijd na winterstop

27 jan 2024, 22:57

Ajax heeft ook de derde competitiewedstrijd na de winterstop gewonnen. Het elftal van trainer John van 't Schip versloeg Heracles Almelo: 2-4.

Ajax voerde door de zege de druk op FC Twente en AZ, de nummers 3 en 4 op de ranglijst, op.

Na een fout van Jorrel Hato opende Jizz Hornkamp, die na een dieptepass vrij door kon lopen op het doel van Ajax, in de 12e minuut de score. Brian Brobbey maakte kort daarna alweer gelijk: 1-1.

Ajax nam in de tweede helft afstand via Steven Berghuis en opnieuw Brobbey, die nu op dertien treffers in de Eredivisie staat. Mario Engels bracht de spanning terug. De IJslander Kristian Hlynsson besliste het duel in de 84e minuut definitief.

Volgende week ontvangt Ajax koploper PSV. De Amsterdammers, die vijfde staan, hebben nu evenveel punten als AZ en 3 punten minder dan Twente. Heracles blijft vijftiende.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.