Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax wil zichzelf belonen tegen Bayern

Ajax wil zichzelf belonen tegen Bayern

11 dec 2018, 17:27

AMSTERDAM (ANP) - Ajax wil woensdag voor eigen publiek de kroon op een prachtige eerste helft van het Europese seizoen zetten. Met al een ticket voor de achtste finales van de Champions League op zak volstaat alleen een zege op Bayern München voor de groepswinst en daarmee mogelijk een iets zwakkere tegenstander in de volgende ronde.

,,We komen uit de voorronden en hebben ons heel goed ontwikkeld", blikte trainer Erik ten Hag vooruit. ,,Maar het moment is nu niet daar om achterom te kijken. We mogen ons meten met één van de beste ploegen van de wereld. Alles zal moeten kloppen, willen we winnen. Maar we gaan daarvoor."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.