Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax wil zich versterken met ervaren Marten de Roon'

'Ajax wil zich versterken met ervaren Marten de Roon'

30 nov 2023, 15:50

Ajax heeft het aantrekken van ervaren spelers hoog op de prioriteitenlijst staan, zo meldt de NOS. Marten de Roon is een van de namen die aan de Amsterdamse club wordt gelinkt.

De gewenste aanwinsten moeten niet alleen ervaren zijn, maar ook op het veld een 'meerwaarde zijn voor de basis', aldus de berichtgeving van de NOS. Hoewel de focus op Nederlandse spelers ligt, sluit Ajax de komst van een buitenlandse kracht niet uit. De naam van de 28-jarige middenvelder van Tottenham Hotspur, Pierre-Emile Højbjerg, wordt al een tijdje genoemd.

Echter, aan de Deense speler hangt een fors prijskaartje, en volgens Fabrizio Romano is het voor Spurs onbespreekbaar om Højbjerg voor een halfjaar aan Ajax te verhuren. Om die reden kijkt Ajax verder en heeft de club haar oog laten vallen op Marten de Roon (32).

In het geval van de controleur van Atalanta Bergamo gaat het om een mogelijke zomerse overgang. De Roon voldoet aan meerdere criteria: hij is Nederlands, een verdedigende middenvelder, en precies de positie waarop Ajax versterking zoekt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.