Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax heeft interesse in Vidal als opvolger voor Van de Beek'

'Ajax heeft interesse in Vidal als opvolger voor Van de Beek'

29 aug 2020, 23:27

Een opvallend gerucht: volgens het Chileense La Cuarta zou Ajax al op zoek zijn naar een vevanger voor Van de Beek en bij niemand minder dan Arturo Vidal zijn uitgekomen. De Amsterdammers hebben echter geduchte concurrentie van Internazionale en Juventus.

Ook Arturo Vidal is slachtoffer geworden van de kleine revolutie die is ingezet bij Barcelona. Aan Koeman de opdracht om te verjongen en dus ook de ondankbare taak om de oude garde te vertellen dat zij overbodig zijn. Ondanks een degelijk seizoen van de Chileen is hij op de verkooplijst gezet. De 33-jarige Chileens international is relatief goedkoop en mag voor ongeveer 11 miljoen vertrekken.

Of de Chileen zelf zit te wachten op een avontuur in Amsterdam, lijkt onwaarschijnlijk. Zoals gezegd geniet Vidal genoeg interesse, waaronder van Internazionale en zijn oude club Juventus waarmee hij vier keer kampioen werd. Ook liet Ten Hag, tijdens de persconferentie na de gewonnen wedstrijd tegen Eintracht Frankfurt (2-1), weten dat er niet per se een vervanger voor Van de Beek moet komen. De trainer is tevreden over de ontwikkelingen van sommige spelers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.