Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax wil stunten met komst van Jordan Henderson'

'Ajax wil stunten met komst van Jordan Henderson'

9 jan 2024, 14:53

Ajax wil stunten met de komst van oud-Liverpool-aanvoerder en 81-voudig Engels International Jordan Henderson (33), melden transfergoeroe Fabrizio Romano en Voetbal International.

Henderson staat sinds afgelopen zomer onder contract bij Al-Ettifaq in Saudi-Arabië, maar wil daar vertrekken. Ajax voert op dit moment gesprekken met de middenvelder, en is bereid om ver te gaan voor zijn komst.

Henderson zal financieel wel flink moeten inleveren, mocht hij daadwerkelijk de overstap maken naar Ajax. In Saudi-Arabië verdient hij naar verluidt namelijk ongeveer vijftien miljoen euro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.