Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax wil spoedig afscheid nemen van drie spelers, trio niet mee op trainingskamp'

'Ajax wil spoedig afscheid nemen van drie spelers, trio niet mee op trainingskamp'

28 nov 2022, 15:28

Ajax wil spoedig afscheid nemen van het trio Lucas Ocampos, Lisandro Magallan en Kik Pierie, meldt het Algemeen Dagblad. In overleg met de drie spelers is besloten dat zij niet meegaan op trainingskamp naar Marbella.

Lucas Ocampos kwam in de eerste seizoenshelft slechts tot 113 minuten voor Ajax. De Amsterdamse club is met Sevilla in onderhandeling om de Argentijn halverwege zijn huurperiode terug te laten keren.

Bij Lisandro Magallan is het niet uitgesloten dat zijn contract wordt ontbonden. De verdediger kwam in 2018 voor zo'n negen miljoen euro over van Boca Juniors en werd al meerdere keren uitgeleend door Ajax. Dit seizoen behoort hij wel tot de selectie, maar Magallan heeft nu te horen gekregen dat hij moet vertrekken.

Ook Kik Pierie, die de afgelopen maanden uitkwam voor de beloften van Ajax, mag op zoek naar een nieuwe club. Meerdere clubs toonden al interesse in de 22-jarige verdediger, die nog voor anderhalf jaar vastligt in Amsterdam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.