Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax wil Onana verleiden tot verlenging met nieuw contract'

'Ajax wil Onana verleiden tot verlenging met nieuw contract'

13 juli 2020, 22:55

Ajax wil het contract van doelman Andre Onana openbreken en met een jaar verlengen, dat meldt Ajax-watcher Freek Jansen in Voetbal International. De Kameroener wil graag vertrekken uit Amsterdam, maar Ajax hoopt dat hij met een nieuw contract nog een jaar in de Nederlandse hoofdstad wil blijven.

Albert Botines, de zaakwaarnemer van Onana, heeft volgens Jansen al bevestigd dat Ajax nadenkt over een nieuw contract voor de doelman. Het zou niet de eerste keer zijn dat, directeur voetbalzaken, Marc Overmars een speler met een vertrekwens een jaar langer vastlegt. Vorig jaar wilden Nico Tagliafico en Hakim Ziyech ook graag vertrekken, beide spelers besloten later om alsnog in Amsterdam te blijven. De Argentijn is momenteel nog Ajacied, Ziyech is inmiddels speler van Chelsea.

Onana z'n contract loopt in 2022 af, hij speelt sinds 2015 bij Ajax. De doelman uit Kameroen is Ajax heel dankbaar voor de vijf jaren, maar is ook toe aan een nieuwe stap. 'Het waren vijf geweldige jaren hier. Maar nu is mijn tijd gekomen om een stap te maken. Die afspraak hebben we vorig jaar gemaakt.'

Wim vindt het in tijden van het coronavirus niet kunnen dat clubs grote bedragen willen betalen voor keepers zoals Onana. Bekijk het fragment hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.