Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax wil naast Brobbey en Bergwijn ook Zirkzee naar Amsterdam halen'

'Ajax wil naast Brobbey en Bergwijn ook Zirkzee naar Amsterdam halen'

23 juni 2022, 09:34

Brian Brobbey en Steven Bergwijn zijn niet de enige aanvallers die de selectie van Ajax moeten komen versterken. Volgens De Telegraaf hoopt de landskampioen ook Joshua Zirkzee naar Amsterdam te halen. 

Met de opbrengst van de transfer van Sébastien Haller, die voor een kleine 35 miljoen naar Borussia Dortmund vertrekt, hoopt Ajax Brobbey en Zirkzee vast te leggen. Een definitieve terugkeer van Brobbey gaat Ajax volgens de krant rond de 18 miljoen euro kosten. Zirkzee zou voor een bedrag van rond de 10 miljoen euro op te halen zijn.

Zirkzee arriveerde in 2017 bij Bayern München, maar kon nog niet doorbreken in de hoofdmacht. De 21-jarige spits werd afgelopen seizoen verhuurd aan Anderlecht, en wist in 32 wedstrijden in de Pro League vijftien keer te scoren en acht assists te geven. Hij heeft bij de Duitse topclub nog een contract tot medio 2023.

Bergwijn

Ook Steven Bergwijn lijkt deze transferperiode de overstap naar Ajax te maken. Volgens De Telegraaf-journalist Mike Verweij hebben technisch manager Gerry Hamstra en zijn rechterhand Klaas-Jan Huntelaar op hoofdlijnen een akkoord met de aanvaller over een vijfjarige verbintenis. Met de transfer is een bedrag gemoeid van rond de 25 miljoen euro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.