Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax wil 'Mirakel van Madrid' laten uitkomen

Ajax wil 'Mirakel van Madrid' laten uitkomen

4 mrt 2019, 20:32

MADRID (ANP) - Met hoop en vertrouwen verschijnt Ajax dinsdagavond in Estadio Santiago Bernabéu aan de aftrap voor de return van de achtste finales van de Champions League tegen Real. Trainer Erik ten Hag en zijn spelers hebben respect maar geen ontzag voor de titelverdediger en geloven dat het 'Mirakel van Madrid' kan uitkomen.

Ajax telt weer even mee in de voetbalwereld. Ruim dertig cameraploegen en tientallen journalisten waren naar de perskamer van de machtige voetbaltempel gekomen om de persconferentie van Ten Hag te volgen. De Tukker blikte met veel bravoure vooruit naar de ontmoeting met de club die vier van de laatste vijf edities van de Champions League wist te winnen. ,,We willen aanvallen en minimaal twee goals maken. Ajax wil altijd het initiatief nemen en dat lukt ons ook bijna altijd."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.